top of page

Tarvitset:
3 omenoita
2rtl Two Foodies luomu oliiviöljyä
3 kananmunaa
100g sokeria
120g maitoa
1 tl vaniljauutetta
120g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1/2 tl kaneli
Tee näin:
Leikkaa omenoita noin ohuita viipaleita. Purista sitruunanmehua omenaviipaleihin tummumisen estämiseksi.
Tee taikina. Vatkaa munat ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. Lisää oliiviöljy ja maito.
Siivilöi jauhot, kaneli ja leivinjauhe taikinaa ja sekoita tasaiseksi.
Lisää omenaviipaleista taikinaan ja sekoita niin, että taikina tarttuu viipaleisiin.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun. Tasoita pinta.
Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla.
Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi.
Sopii hyvin vaniljakastikkeen kanssa
bottom of page