
Tarvitset:
200gr leivontasuklaata
250gr sokeria
4 keskikokoista munaa
180 g Two Foodies luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä
ripaus suolaa
200 g Luomu vehnäsihtijauho
40 g kaakaojauhe
1ts vaniljauutetta
100 g suklaahippu
Tee näin:
Lämmitä uuni 170 asteeseen
Pilko leivontasuklaa pieniksi paloiksi, lisää se kulhoon, peitä kulho muovi kelmulla ja paista mikroaaltouunissa 2 minuuttia 600-800 wattia, varmistaen, että suklaaa ei sula kokonaan. Vaihtoehtoisesti voit sulattaa suklaan bain-mariess
Laita sokeri, munat, vanilja ja oliiviöljy toiseen kulhoon ja sekoita hyvin.
Lisää suola ja jatka sekoista.
Ota kulho suklaalla mikroaaltouunista ja sekoita hyvin lastalla.
Siirrä sulatettu suklaa kananmunien kanssa kulhoon ja sekoita hyvin.
Laita jauhot, kaakaojauhe ja vanilja kolmanteen kulhoon ja sekoita.
Siirrä kuivat aineet kulhoon kosteiden aineiden kanssa ja sekoita ne hyvin lastalla.
Lisää 80 g suklaapisaroita ja sekoita
Vuoraa 25x32 cm:n uunivuoka leivinpaperilla ja ohuella kerroksella oliiviöljyä ja kaada taikina päälle.
Siirrä brownie-taikina vuokaan ja levitä silikonilastalla koko vuoan pinnalle.
Ripottele päälle loput suklaapisarat, laita vuoka uuniin ja paista brownieta 25-30 minuuttia uunin yläritilä-asennossa.
Ota vuoka uunista, avaa brownie muotista, leikkaa se paloiksi ja tarjoile.